Adatvédelem

 

Consent Hungary adatvédelmi elvek

 

 

Az Consent Hungary komolyan veszi az adatvédelmet. Az alábbi öt elv alátámasztja az adatvédelmet tiszteletben tartó megközelítésünket:

 1. Megtisztelsz minket bizalmaddal, hogy személyes adataid megadtad. Mindig egyenesen és a bizalmad megérdemlően fogjuk azokat használni.

 2. Jogod van egyértelmű információt kapni arról, hogy hogyan használjuk személyes adataidat. Mindig átlátható tájékoztatást adunk azzal kapcsolatban, hogy milyen információt gyűjtünk, mit csinálunk vele, kivel osztjuk meg, és hogy kivel léphetsz kapcsolatba, ha aggályaid vannak.

 3. Amennyiben kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy hogyan használjuk személyes adataidat, számíthatsz együttműködésünkre abban, hogy azonnal eloszlassuk ezeket a kétségeket.

 4. Minden elvárható lépést megteszünk annak érdekében, hogy adataidat a visszaélésektől megvédjük és biztonságban tartsuk.

 5. Minden vonatkozó adatvédelmi törvénynek és előírásnak megfelelünk és együttműködünk az adatvédelmi hatóságokkal. Adatvédelmi törvénykezés esetleges hiányában, általánosan elfogadott adatvédelmi elvek alapján fogunk intézkedni.

Adatvédelmi nyilatkozat

Utolsó frissítés: 2014. május

Elköteleztük magunkat a Te személyes adataid védelme mellett. Az Adatvédelmi Nyilatkozat ismerteti az általunk összegyűjtött személyes információk típusát és azt, hogy milyen módon használjuk, osztjuk meg és védjük ezeket az adatokat.

Mire vonatkozik a jelen Adatvédelmi Nyilatkozat?

A jelen Adatvédelmi Nyilatkozat minden olyan személyes információra vonatkozik, amelyet a Consent Hungary gyűjt az általa nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban. Vonatkozik a nem interneten gyűjtött információra is, amelyet a Careline vagy fogyasztói call centereken, direkt marketing kampányokon, sorsolásos játékokon és versenyeken keresztül gyűjtünk, illetve azokra, amelyeket az interneten keresztül a Consent Hungary által vagy nevében üzemeltetett webhelyeken, márkák  harmadik félplatformjain található oldalain gyűjtünk. A jelen Adatvédelmi Nyilatkozat részét képezi a Consent Hungary weboldalának használatára vonatkozó feltételeknek.

A jelen Adatvédelmi Nyilatkozat az alábbiakra nem vonatkozik:

 • harmadik fél weboldalai, platformok és/vagy applikációk által gyűjtött személyes adatokra („Harmadik Fél Oldalak”), amelyeket nem mi ellenőrzünk;

 • Harmadik Fél Oldalak által gyűjtött személyes adatokra, amelyeket Consent Hungary weboldalán lévő linkeken keresztül érhetsz el; vagy

 • bannerekre, sorsolásos játékokra és egyéb reklámokra vagy promóciókra Harmadik Fél Oldalakon, amelyeket mi szponzorálhatunk, vagy amelyekben mi részt veszünk.

 • Ezek a Harmadik Fél Oldalak rendelkezhetnek saját adatvédelmi politikával és feltételekkel. Kérjük, olvasd el őket, mielőtt használod a Harmadik Fél Oldalakat.

A Te hozzájárulásod

A Consent Hungary nem gyűjti, használja vagy osztja meg személyes adataidat hozzájárulásod nélkül.

További hozzájárulásodat kérhetjük, amennyiben személyes adataidat olyan célokra kell felhasználnunk, amelyekre nem vonatkozik ez az Adatvédelmi Nyilatkozat. Nem vagy köteles hozzájárulásodat adni, de ha úgy döntesz, hogy nem teszed meg, bizonyos tevékenységekben részvételed korlátozott lehet. Ha megadod további hozzájárulásodat, annak a hozzájárulásnak feltételei lesznek érvényesek, amennyiben ellentmondásban állnak ennek az Adatvédelmi Nyilatkozatnak a feltételeivel.

Ha nem értesz egyet személyes adataidnak gyűjtésével, használatával és megosztásával ilyen módon, kérjük, ne használd a Consent Hungary weboldalát!

 

Milyen típusú személyes adatokat gyűjtünk?

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban a Te „személyes adatod” olyan információt vagy információrészletet jelent, amely lehetővé teszi az azonosításodat. Jellemzően ideértjük az olyan információkat, mint neved, lakcímed, felhasználóneved, e-mail címed és telefonszámod.

 

Hogyan használjuk személyes adataidat?

Személyes adataidat a következőkre használhatjuk:

 • arra, hogy javítsuk termékeinket és a Te élményedet a Consent Hungary oldalán

Személyes adatait a következőkre használhatjuk:

 

 • a Consent Hungary termékek és szolgáltatások használatának értékelésére

 • reklámjaink, versenyeink és promócióink hatásosságának elemzésére,

 • webhely tapasztalatának személyessé tételére, valamint hogy a webhelyek tevékenységét (névtelenül és összesítve) értékeljük – például, hogy hány órakor látogattad meg azt, korábban is meglátogattad-e már vagy, hogy milyen oldal irányított ide,

 • a Consent Hungary webodal használatának könnyebbé tételére, illetve, hogy a Consent Hungary webhelyeket és termékeinket a Te érdeklődésedhez és igényeidhez igazítsuk,

 • jövőbeni tevékenységeid és élményed segítésére a Consent Hungary oldalán. Például az oldal fel tudja ismerni, hogy már megadtad személyes adataidat és nem fogja ugyanazt az információt még egyszer kérni,

 •  

 • hogy megkeressünk Téged olyan termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, melyek érdekelhetnek, amennyiben hozzájárulásodat adtad vagy ha korábban igényeltél tőlünk terméket, vagy szolgáltatást és a kommunikáció érinti vagy kapcsolódik ahhoz a korábbi igényhez és a vonatkozó törvényekben szereplő időkereteken belül történik. 

 •  
 • Személyes adataidat felhasználhatjuk, hogy:

 • termékeket és szolgáltatásokat ajánljunk (ideértve harmadik félét is), amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekelhetnek,

 • versenyekben és promóciókban való részvétel lehetőségének felajánlására. Bármikor kérheted, hogy ne küldjünk információt. Bármely Neked küldött direkt marketinges kommunikációnk tartalmazni fogja az információt és a lehetőséget arra, hogy ezt megtedd.

 • termékek és szolgáltatások nyújtására, amelyeket tőlünk kértél.

Személyes adataidat felhasználhatjuk:

 • a versenyek és promóciók céljára, amelyekre jelentkeztél,

 • információ, termékek és minták küldésére, amelyeket kértél,

 • kérdéseid és megjegyzéseid megválaszolására

 

Kivel osztjuk meg személyes adataidat?

Általános szabály szerint nem osztjuk meg személyes adataidat senkivel a Consent Hungary cégen kívül kívül. Mindamellett, megoszthatjuk személyes adataidat megbízható harmadik felekkel.

Személyes adataidat megoszthatjuk az alábbiakkal:

 • reklámügynökségeinkkel, hogy segítsenek reklámkampányainkban és promócióinkban, és azok hatásosságának elemzésében,

 • harmadik felekkel, akik a termékeket és szolgáltatásokat eljuttatják Hozzád, például szállítási vagy postai szolgáltatók, melyek kiszállítják a terméket, amit megrendeltél,

 • bűnüldözési és kormányhivatalokkal, ahol törvényes ügyben dolgoznak és kérik tőlünk az adatok megosztását,

 • csak akkor, ha beleegyezésed adod, harmadik felekkel, akik termékeikről és szolgáltatásukról kívánnak információt küldeni Neked,

 • harmadik fél szolgáltatókkal, akik például adatfeldolgozást végeznek a Consent Hungary-nek

 • webanalítikai eszközszolgáltatókkal, mint a Google vagy az Unica.

A Consent Hungary cégen kívüli vállalatokkal, szervezetekkel vagy egyénekkel is megoszthatjuk személyes adataid, ha úgy gondoljuk, hogy az információ megosztása törvényi okokból szükséges.

Megoszthatjuk személyes információid, hogy

 • betartassuk a vonatkozó használati szabályokat a Consent Hungary weboldalon,

 • vonatkozó törvények lehetséges megszegésével kapcsolatos nyomozást folytassunk,

 • kiderítsük, megelőzzük és védekezzünk csalás ellen; valamint technikai vagy biztonsági gyengeség ellen,

 • megfeleljünk a vonatkozó törvényeknek és szabályozásoknak, együttműködjünk bármely törvényes nyomozással és megfeleljünk a jogerős kormányzati kéréseknek.

Ha megosztjuk személyes adataid harmadik féllel, mindent megteszünk, hogy biztosítsuk, hogy a harmadik fél személyes adataidat biztonságban tartsa, minden elvárható lépést megtegyen, hogy a visszaélésektől megvédje és csak a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatnak és a vonatkozó adatvédelmi törvényeknek és jogszabályoknak megfelelő módon használja azokat.

A Consent Hungary nem értékesít személyes adatokat!

.

Személyes adataid védelme

Megteszünk minden szükséges intézkedést, hogy személyes adataidat biztonságban tartsuk és minden harmadik féltől, aki személyes adataid kezeli vagy feldolgozza számunkra elvárjuk ugyanezt. Személyes adataidhoz való hozzáférés korlátozott a jogosulatlan hozzáférés, változtatás és visszaélés elkerülése érdekében és munkavállalóink és ügynökségeink körében csak azoknak engedélyezett, akiknek feltétlenül szükséges.

 

 • nem akarod, hogy a jövőben kapcsolatba lépjünk Veled,

 • szeretnél egy másolatot a személyes adatokból, amiket nyilvántartunk Rólad,

 • szeretnéd, ha kijavítanánk, frissítenénk vagy törölnék személyes adataid a nyilvántartásunkból,

 • személyes adataiddal való visszaélést kívánsz bejelenteni.

Kérésednek megoldásában segítségedre leszünk, keress meg minket e-mailben, vagy telefonon!

 
 
 
 
 
Consent Hungary Általános Szolgáltatási Feltételek (ÁSZF)
 

(hatályos: 2014.01.01-től)

Utolsó módosítás: 2013. december 23.

Üdvözli Önt a Consent!

Köszönjük, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat („Szolgáltatások”) használja!

Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja a jelen szerződési feltételeket. Kérjük, figyelmesen olvassa el őket.

Szolgáltatásaink nagyon eltérők, így további feltételek vagy termékkövetelmények vonatkozhatnak rájuk. A további feltételek az adott Szolgáltatásokon belül lesznek elérhetőek, és ezek a további feltételek a velünk kötött megállapodás részét képezik, amennyiben Ön igénybe veszi az adott Szolgáltatásokat.

Szolgáltatásaink használata

Önnek be kell tartania a Szolgáltatásokon belül elérhetővé tett irányelveket.

Ne éljen vissza Szolgáltatásainkkal. Például ne zavarja meg a Szolgáltatásainkat, illetve ne próbálja meg őket másképpen, mint az általunk biztosított felületeken keresztül és az utasításoktól eltérő módon igénybe venni. Csak a jogszabályok által megengedett módon használhatja Szolgáltatásainkat – ideértve a vonatkozó export-ellenőrzési és az újrakivitel ellenőrzésére vonatkozó törvényeket és szabályokat is. Felfüggeszthetjük vagy megszüntethetjük az Önnek nyújtott Szolgáltatást, amennyiben nem tesz eleget szerződési feltételeinknek vagy irányelveinknek, vagy ha valamely feltétetelezett visszaélést vizsgálunk ki.

Szolgáltatásaink használatával Ön nem szerez a Szolgáltatásokra vagy az Ön által elérhető tartalomra vonatkozóan semmiféle szellemi tulajdonjogot. Nem használhat fel a Szolgáltatásainkból származó tartalmat, kivéve, ha arra engedélyt kapott az ilyen tartalom tulajdonosától, illetve ha a törvény azt más módon lehetővé teszi. A jelen szerződési feltételek nem biztosítanak jogot a Szolgáltatásainkban használt márkajelzések vagy emblémák használatára. Ne távolítsa el, tegye olvashatatlanná vagy módosítsa a Szolgáltatásainkban vagy azok mellett megjelenített jogi közleményeket.

Szolgáltatásaink megjelenítenek nem a Consent Hungary tulajdonában álló tartalmakat is. Az ilyen tartalomért egyedül az a szervezet felelős, aki azt elérhetővé tette. A tartalmakat felülvizsgálhatjuk annak megállapítására, hogy azok jogsértőek-e vagy sértik-e a mi irányelveinket; azokat a tartalmakat pedig eltávolíthatjuk, illetve a megjelenítésüket megtagadhatjuk, amelyekről ésszerűen feltételezhető, hogy sértik irányelveinket vagy a törvényt.

Az Ön Szolgáltatásokra vonatkozó használatával kapcsolatban szolgálati közleményeket, adminisztrációs üzeneteket és más információkat küldhetünk Önnek.

Néhány Szolgáltatásunk elérhető mobileszközön. Ne használja az ilyen Szolgáltatásokat olyan módon, hogy az elvonja a figyelmét és megakadályozza abban, hogy betartsa a közlekedési vagy a biztonsági szabályokat.

 

A ConsentHungary weboldalán felhasználó által végzett szereplés, eszmecsere, egyéb tevékenységet illetően:

 

Nyomatékosan felhívjuk a tisztelt felhasználó figyelmét arra, hogy az oldal moderátorok folyamatos ellenőrzése alatt áll. Az üzemeltető a felhasználó fenyegető, agresszív, obszcén, oda nem illő, sértő megnyilvánulása esetén figyelmeztetheti a felhasználót, de ha az agresszió vagy erkölcsi gátlástalanság olyan méreteket ölt, joga van minden figyelmeztetés nélkül az etikai vétség elkövetőjének profilját deaktiválni, illetve véglegesen törölni minden kapott valamint küldött nyilvános és privát üzenetével, témahozzászólásával és minden oldalon elkövetett összes tevékenységével együtt!!

Az Ön Consent Hungary profilja

ConsentHungary regisztrációjának védelme érdekében tartsa titokban jelszavát. Ön felel a Consent Hungary vagy azon keresztül történő tevékenységekért. Lehetőleg ne használja Consent Hungary jelszavát harmadik féltől származó alkalmazásokhoz. Ha tudomására jut, hogy jelszavát vagy Consent Hungary profilját illetéktelenül használták, kérjük, azt haladéktalanul jelezze a következő e-mailcímen: info@consent.com

Adatvédelem és a szerzői jog védelme

A Consent Hungary adatvédelmi irányelvei alapján kezeljük és védjük a személyes adatokat a Szolgáltatásaink használata során. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön elfogadja, hogy a Consent Hungary adatvédelmi irányelveivel összhangban felhasználhatjuk az ilyen adatokat.

A szerzői jog vélelmezett megsértéséről szóló bejelentésekre választ adunk, a visszaeső jogsértők fiókját pedig a Digital Millennium Copyright Actben (Digitális Évezred Szerzői Jogi Törvény) előírt eljárásnak megfelelően felfüggesztjük.

Az Ön tartalma a mi Szolgáltatásainkban

Egyes Szolgáltatásaink lehetővé teszik az Ön számára tartalmak beküldését. Az ilyen tartalmakra vonatkozó szellemi tulajdonjogok az Ön birtokában maradnak. Azaz, ami az Öné volt, az az Öné is marad.

Amikor feltölt vagy valamilyen más módon elküld tartalmakat a Szolgáltatásainkba, világszerte érvényes engedélyt ad a Consent Hungary-nek (és a Consent Hungary-vel együttműködőknek) az ilyen tartalmak felhasználására, hosztolására, tárolására, reprodukálására, módosítására, származékos művek létrehozására (így olyan művekre, amelyek fordítás, adaptálás vagy más módon történő módosítás eredményeképpen jöttek létre annak érdekében, hogy az Ön tartalma jobban megfeleljen a Szolgáltatásainkkal történő használatnak), megosztására, közzétételére, nyilvános előadására, nyilvános megjelenítésére és terjesztésére. Az ebben az engedélyben biztosított jogok korlátozottak: a Szolgáltatásaink üzemeltetésére, hirdetésére és javítására, illetve új Szolgáltatások fejlesztésére vonatkoznak. Ez az engedély abban az esetben is érvényben marad, ha felhagy Szolgáltatásaink használatával. Szolgáltatásaink lehetővé tehetik, hogy az Ön által az adott Szolgáltatásra vonatkozóan megadott tartalmakhoz hozzáférjen, és azokat eltávolítsa. Ezenkívül egyes Szolgáltatásainkra olyan feltételek, illetve beállítások vonatkoznak, amelyek korlátozzák a mi hatáskörünket az Ön által az adott Szolgáltatásba beküldött tartalmak használatával kapcsolatban. A Szolgáltatásainkba küldött összes tartalom esetében győződjön meg arról, hogy rendelkezik minden szükséges jogosultsággal ahhoz, hogy ezt az engedélyt megadja nekünk.

Ha rendelkezik Consent Hungary regisztrációval, megjeleníthetjük a Szolgáltatásainkban a Profilnevét, a Profilképét, valamintConsent Hungary vagy Consent Hungary profiljához kapcsolódó harmadik fél alkalmazásaival kapcsolatos tevékenységeit (például a +1-eket, az Ön által írt elemzéseket és közzétett megjegyzéseket), ideértve azok megjelenítését hirdetésekben és egyéb kereskedelmi vonatkozásokban.

Ha Ön visszajelzést vagy javaslatot küld nekünk a Szolgáltatásainkkal kapcsolatban, a visszajelzést vagy a javaslatokat anélkül használhatjuk fel, hogy ezáltal bármiféle kötelezettségünk keletkezne Önnel szemben.

A Szolgáltatásainkban található szoftverekről, kedvezményekről

Ha egy Szolgáltatás letölthető szoftvert tartalmaz, vagy ahhoz ilyen szükséges, akkor ez a szoftver automatikusan frissülhet az eszközén, amikor annak egy új verziója vagy funkciója válik elérhetővé. Egyes Szolgáltatások lehetővé tehetik az automatikus frissítés beállításainak megadását.

A Consent Hungary személyre szóló, jogdíjmentes, nem átruházható és nem kizárólagos engedélyt ad Önnek a Consent Hungary által a Szolgáltatások részeként biztosított szoftverek és kedvezményre feljogosító klubkártyák, klubtagságok, kedvezmények használatára. Ennek az engedélynek a kizárólagos célja az, hogy lehetővé tegye az Ön számára a Consent Hungary által biztosított Szolgáltatások használatát és az általuk kínált előnyök élvezetét, a jelen feltételeknek megfelelő módon. Ön nem jogosult a Szolgáltatások egyes részeinek vagy a Szolgáltatáshoz tartozó szoftvernek a másolására, terjesztésére, értékesítésére vagy bérbe adására, továbbá Ön nem jogosult a szoftverek visszafejtésére vagy a szoftverforráskód megszerzésének megkísérlésére sem, kivéve, ha erre Ön írásos engedélyt kapott tőlünk.

A nyílt forráskódú szoftverek fontosak számunkra. A Szolgáltatásainkban használt egyes szoftvereket nyílt forráskódú licenc keretében biztosítjuk, amelyet az Ön rendelkezésére bocsátunk. A nyílt forráskódú licencben lehetnek olyan rendelkezések, amelyek kifejezetten felülírják a jelen feltételeket.

Szolgáltatásaink módosítása és megszüntetése

Folyamatosan javítjuk és módosítjuk a Szolgáltatásainkat. A Szolgáltatásainkat újabb funkciókkal vagy lehetőségekkel bővíthetjük, de egy Szolgáltatást fel is függeszthetünk vagy azt teljesen meg is szüntethetjük.

A Szolgáltatás használatával bármikor felhagyhat, habár amennyiben így dönt, sajnálni fogjuk távozását. Ezenkívül a Consent Hungary is bármikor megszüntetheti a Szolgáltatások biztosítását az Ön számára, illetve bármikor bevezethet vagy létrehozhat új korlátozásokat a Szolgáltatásokra vonatkozóan.

Úgy véljük, hogy adatai az Ön tulajdonát képezik, és ezen adatokhoz való hozzáférésének fenntartása fontos szempont. Ha egy Szolgáltatást megszüntetünk, akkor – ha ez ésszerű módon megoldható – erre Önt kellő időben figyelmeztetjük, és lehetőséget biztosítunk az adatok megszerzésére a Szolgáltatásból.

 

A Consent Hungary által biztosított szavatosság, illetve a felelősség kizárása

Szolgáltatásainkat gazdaságilag ésszerű szakértelemmel és elővigyázatossággal biztosítjuk, és reméljük, hogy Ön örömét leli használatukban. Vannak azonban bizonyos dolgok, amelyeket nem ígérünk a Szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

A jelen szerződési feltételekben vagy a további szerződési feltételekben kifejezetten megállapítottakon kívül sem a A Consent Hungary, sem a Consent Hungary beszállítói vagy forgalmazói nem tesznek semmilyen konkrét ígéretet a Szolgáltatásokkal kapcsolatban. Például semmilyen kötelezettséget nem vállalunk a Szolgáltatásokon belüli tartalmat, a Szolgáltatások sajátos funkcióit, a megbízhatóságukat, rendelkezésre állásukat vagy az Ön szükségleteinek megfelelő kielégítésére való alkalmasságukat illetően. A Szolgáltatást a jelen formájában biztosítjuk.

Egyes joghatóságok előírnak bizonyos szavatosságokat, például a rendeltetésszerűségre vonatkozó vélelmezett szavatosságot, az adott célra való megfelelőséget és a jogtisztaságot. A jogszabály által megengedett mértékben a szavatosság valamennyi formáját kizárjuk.

A Szolgáltatásainkért való felelősségünk

Ha a jogszabály azt lehetővé teszi, sem a A Consent Hungary sem a Consent Hungary beszállítói és forgalmazói nem vállalnak felelősséget az elmaradt haszonért, bevételért, az elveszett adatokért, a pénzügyi veszteségért, illetve nem nyújtanak közvetett, rendkívüli, következményes, jelzés értékű vagy büntető kártérítést.

A Consent Hungary és a Consent Hungary beszállítóinak vagy forgalmazóinak a jelen szerződési feltételek alapján támasztott bármilyen, így a vélelmezett szavatosságokat is magában foglaló követeléssel szembeni teljes kötelezettségvállalása – ha a jogszabály ezt lehetővé teszi – arra az összegre korlátozódik, amelyet Ön a szolgáltatás használatáért részünkre kifizetett (illetve saját belátásunk szerint a szolgáltatás nyújtásának megismétlésére).

A Consent Hungary és a Consent Hungary beszállítói, valamint forgalmazói semmilyen esetben nem felelősek az ésszerű módon előre nem látható veszteségekért vagy károkért

Önt fogyasztóként, jogszabályba foglalt jogok illetik meg. Ha a Szolgáltatást személyes célokra használja, akkor a jelen szerződési feltételekben vagy az esetleges további szerződési feltételekben foglaltak semmilyen mértékben nem korlátozhatják az Ön jogszabályban foglalt, szerződéses módon fel nem függeszthető fogyasztói jogait.

Szolgáltatásaink üzleti felhasználása

Ha Szolgáltatásainkat egy vállalkozás nevében használja, akkor az a vállalkozás elfogadja ezeket a feltételeket. Vállalja, hogy megtéríti és kártalanítja a Consent Hungary-t és tisztségviselőit, ügynökeit és alkalmazottait mindennemű olyan eljárással vagy keresettel szemben, – beleértve a követelésekből, veszteségekből, károkból, perekből, ítéletekből, perköltségekből és ügyvédi díjakból eredő felelősséget és költségeket – amely a Szolgáltatások használata kapcsán, azzal összefüggésben vagy a jelen feltételek megsértése kapcsán merült fel.

A Szerződési Feltételekről

A jelen szerződési feltételeket vagy az adott Szolgáltatásra vonatkozó további szerződési feltételeket módosíthatjuk, például annak érdekében, hogy megfeleljenek a jogszabályok, illetve Szolgáltatásunk esetleges változásának. Kérjük, rendszeresen tekintse meg a szerződési feltételeket. A feltételek módosításáról szóló értesítéseket ezen az oldalon tesszük közzé. A módosított további szerződési feltételekről szóló értesítést az adott Szolgáltatáson belül közöljük. A módosítások nem visszamenőleges hatályúak, és leghamarabb tizennégy nappal a közzétételüket követően lépnek hatályba. Azonban egy Szolgáltatás új funkcióját bevezető módosítások vagy a jogi megfontolásból végrehajtott módosítások azonnal hatályba lépnek. Ha Ön nem ért egyet a Szolgáltatás módosított feltételeivel, abba kell hagynia a Szolgáltatás használatát.

Ha a jelen szerződési feltételek és a további szerződési feltételek ellentétesek egymással, a további szerződési feltételeket kell irányadónak tekinteni.

A jelen szerződési feltételek a Consent Hungary és az Ön közötti kapcsolatot szabályozzák. A jelen szerződési feltételek nem teremtenek semmiféle jogosultságot harmadik személy kedvezményezett javára.

Amennyiben nem tesz eleget a jelen szerződési feltételekben foglaltaknak, és mi nem tesszük meg azonnal az ezzel kapcsolatos intézkedéseket, ez nem jelenti azt, hogy lemondanánk esetleges jogainkról (például az intézkedések jövőbeni megtételéről).

Ha kiderül, hogy az adott szerződési feltétel nem végrehajtható, ez nem befolyásolja a többi szerződési feltétel érvényességét.

 

Köszönjük, hogy elolvasta az Általános Szerződési Feltételeket!