Magunkról

                                                                                   

A Consent Hungary Kft. 1999 óta áll a magyar ipar, illetve a hozzá kapcsolódó számtalan kis- és középvállalkozás, és nem utolsó sorban a lakossági vásárlók szolgálatában.

 

Cégünk elsősorban az épületvillamossággal, illetve bárminemű ipari és lakossági védelmi készülékek kereskedelmének lebonyolításával foglalkozik és ér el sikereket. Számtalan lakópark (Helikopter XVII. Ker., Gyömrő Liget, Dunakeszi, Korall Ház, Érd) elkészültében vállaltunk jelentős szerepet, illetve megbecsült, fontos partnereink között tartunk számon sok reményteljes, komoly célokért küzdő vállalkozást is. (A teljesség igénye nélkül: MÁV Bombardier Kft., Fővárosi Ásványvíz Kft., Trilak Festékgyár, Semmelrock Design Kft., FÉG Zrt., Országos Mentőszolgálat, Alstom Hungária Kft., LAM Zrt.)

 

Kollégáink felkészültsége lehetővé teszi, hogy a villamos iparban felmerülő bármilyen problémát az országhatáron, illetve az Európai Unió határán belül a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk. Beszállítói partnerhálózatunk sokrétűsége lehetővé teszi, hogy az igények kielégítésére többféle alternatívát nyújtsunk, mind a minőség, mind az árkategória szerint. 


Reméljük felkeltettük érdeklődését és próbára teszi társaságunk tudását, rátermettségét.
 
 
 
Elismerések:
 
 
2015
AA – Creditworthy
Consent Hungary Kft.
  
(AA (dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult.)
A tanúsítvány kiállítója a
Bisnode Magyarország Kft.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

2016

A – Creditworthy
Consent Hungary Kft. 

     Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
A tanúsítvány kiállítója a
Bisnode Magyarország Kft.